Uw winkelwagen is leeg!

BEKIJK NU ONZE EINDEJAARSFOLDER

Heb je een vraag?
Twijfel je aan jouw keuze?
Aarzel niet en bel ons!

Quinta das Vinhas

 +32 (0) 473 94 35 19
 +32 (0) 497 58 35 94

Openingsuren :

Vrijdag en zaterdag

van 10 – 18 u doorlopend

Maandag – donderdag:

op afspraak

WINKEL - WEBSHOP

Hou alvast onze FB-pagina in de gaten want er komen heel wat nieuwtjes aan…!

AdegaMãe

AdegaMãe

AdegaMäe werd geboren uit een oude passie dat altijd in het hart van de Riberalves Groep aanwezig was: wijn. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 99 hectaren wijngaarden in het Quinta da Archeira goed in Ventosa en de productie capaciteit van 1,2 miljoen liter per jaar. Het is daarom in staat om een grote  verscheidenheid aan wijnen te produceren.

Het is de wijnmakerij van de toekomst uitgerust met alle machines voor een optimale productie, zich bewust van de edelheid van wijn, met respect voor de traditie en oorsprong.

Wijnmakers Anselmo Mendes en Diogo Lopes delen dezelfde passie en vormen het perfecte team, waar met plezier en toewijding gewerkt wordt om geboorte te geven aan onze wijnen.
De wijnmakers hebben de ambitieuze uitdaging van Alves familie geaccepteerd in 2010 namelijk een project tot een goed einde te brengen : in Torres Vedras starten vanuit het niets om de wijnen van Lissabon te verheffen tot een niveau van excellentie. Hun basis van positieve respons was het feit dat ze geloven in de unieke combinatie van factoren zoals de Atlantische invloed, de topografie van het land, de klei-kalk bodem en het gebruik van geselecteerde rassen.


Dezelfde passie, een team, twee wijnmakers!

Er zijn geen producten in deze categorie.

Quinta das Vinhas - Stationsstraat 196 - 9880 Aalter - info@quintadasvinhas.be - T +32 (0) 473 94 35 19 (Annabel) - +32 (0) 497 58 35 94 (Jeroen)

SEO & webdesign Webspice
visa mastercard express paypal