Uw winkelwagen is leeg!

BEKIJK NU ONZE EINDEJAARSFOLDER

Heb je een vraag?
Twijfel je aan jouw keuze?
Aarzel niet en bel ons!

Quinta das Vinhas

 +32 (0) 473 94 35 19
 +32 (0) 497 58 35 94

Openingsuren :

Vrijdag en zaterdag

van 10 – 18 u doorlopend

Maandag – donderdag:

op afspraak

WINKEL - WEBSHOP

Hou alvast onze FB-pagina in de gaten want er komen heel wat nieuwtjes aan…!

Quinta de Valbom

Quinta de ValbomOuinta de Valbom is gelegen in de subregio van Baixo Corgo in het hart van de Douro-wijnstreek.

Om het succes en de goede resultaten van het Herdade dos Grous-project in Alentejo te behouden, heeft Monte do Trevo besloten om te investeren in een nieuwe regio met specifieke kenmerken die verbonden zijn met kwaliteit en reputatie, vandaar viel de keuze op de Douro-regio.

Daarop gefocust, werd in 2012 Ouinta de Valbom gekocht. Het is gelegen in Canelas, Peso da Régua.

De zeer oude wijnstokken - met een gemiddelde leeftijd van 80 jaar, hebben een andere enologische potentia voor de Port en Douro DOC-productie en ze zijn een van de laatste voorbeelden van traditionele vitaliteit in de regio.

Het vinificatieproces begint met de selectie van de druiven. Naderhand zijn ze geperst in de stenen "lagares", waar vervolgens de vergisting gebeurt de traditionele praktijken van de regio, zoals het met de voet persen, in wordt verband gebracht met de meest moderne enologische technieken.

Het behoud van de Douro-erfgoed, identiteit en tradities en de knowhow van de Herdade Dos Grous team geleid door de gereputeerde wijnmaker Luis Duarte benadrukt de productie van internationale kwaliteitswijnen, die de missie van Ouinta de Valbom weergeven.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Quinta das Vinhas - Stationsstraat 196 - 9880 Aalter - info@quintadasvinhas.be - T +32 (0) 473 94 35 19 (Annabel) - +32 (0) 497 58 35 94 (Jeroen)

SEO & webdesign Webspice
visa mastercard express paypal