Uw winkelwagen is leeg!

BEKIJK NU ONZE EINDEJAARSFOLDER

Heb je een vraag?
Twijfel je aan jouw keuze?
Aarzel niet en bel ons!

Quinta das Vinhas

 +32 (0) 473 94 35 19
 +32 (0) 497 58 35 94

Openingsuren :

Vrijdag en zaterdag

van 10 – 18 u doorlopend

Maandag – donderdag:

op afspraak

WINKEL - WEBSHOP

Hou alvast onze FB-pagina in de gaten want er komen heel wat nieuwtjes aan…!

Opta

Opta


Opta Wines wordt geboren met de nadruk op buitenlandse markten en internationale consumenten.

Het is een merk dat is ontworpen om over de hele wereld onze "portugalidade" in elke fles te stoppen, met als doel de keuze voor het Portugese product in het buitenland te zijn. Gekenmerkt door de zeer patriottische betekenis van het merk, de naam Opta, is afgeleid van het woord "optie" met als doel de klant aan te moedigen om te kiezen voor wat Portugees is.

De zwaluw is een van de meest voorkomende vogels in Portugal en is niet alleen in de lucht te vinden, maar ook gestileerd in aardewerk en keramiek, hangend aan balkons of zelfs toegepast op gevels. Gedurende de twintigste eeuw werd de zwaluw een populair symbool vanwege zijn opgewekte, moedige en bekwame karakter, zowel getrouw als reizend, jaar na jaar terugkerend in de lente, tot het einde van de zomer. Ook vanwege zijn romantische symboliek, verbonden met waarden van thuis, familie en loyaliteit, die op een levendige en romantische manier het karakter van het Portugese volk lijken uit te beelden, is dit dier een waar nationaal icoon en symbool geworden van het Portugese thuis voor de mogelijkheid om elk jaar terug te keren naar hetzelfde nest, dat is gebouwd met modder en stro uit dit nobele land. Het kiest voor Portugal ...

Sorteren op:
Aantal weergegeven:

Quinta das Vinhas - Stationsstraat 196 - 9880 Aalter - info@quintadasvinhas.be - T +32 (0) 473 94 35 19 (Annabel) - +32 (0) 497 58 35 94 (Jeroen)

SEO & webdesign Webspice
visa mastercard express paypal